۹۹ درصد رزمندگان جبهه مقاومت لبنان بچههای تربیت شده مسجد هستند
به گزارش ایسنا، سردار قریشی -جانشین رئیس بسیج مستضعفین- در سومین هفته از اولین رویداد ارکان قرارگاه راهبری مسجد با عنوان «مسجد ره بر» که عصر دوشنبه( ۲۱ آبان) در مجتمع فرهنگی آدینه تهران برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای جبهه مقاومت و قدس و همچنین شهید سید حسن نصرالله بیان کرد: ما معتقدیم که فقط آباد کردن مسجد به ساخت و نگهداری و تعمیر نیست بلکه مسجدی آباد است که در عرصههای دینی و معرفت افزایی و بالابردن اعتقاد جوانان و رسیدگی به امور مسلمین و تحقق تمدن نوین اسلامی عمل کنند.
وی افزود: مساجد عروق حیاتی و سنگرهای حراست و صیانت از حکومت اسلامی هستند که تحققبخشِ حکومت حضرت ولیعصر (عج) هستند. باید تلاش کنیم با توجه به هدف غایی سند راهبری مساجد که تحقق تمدن نوین اسلامی است، به حکومت حضرت ولیعصر (عج) نزدیک شویم. همه ما در این زمینه مسئولیت داریم.
سردار قریشی یکی از علل اصلی خصومت دشمنان با انقلاب اسلامی را غلبه گفتمان انقلاب اسلامی بر دو گفتمان لیبرال دموکراسی غربی و گفتمان مارکسیسم عنوان کرد و گفت: گفتمان انقلاب اسلامی از مساجد و منبرها و کلاسهای عقیدتی مساجد و حسینیهها شکل گرفته بود و به یک گفتمان بزرگ در خیابانها تبدیل شد.
جانشین رئیس بسیج مستضعفین با بیان اینکه امام موسی صدر و شهید چمران به عنوان مهمترین رهبران جبهه مقاومت برخاسته از مسجد بودند، اظهار کرد: ۹۹ درصد رزمندگان جبهه مقاومت لبنان بچههای مسجد و تربیت شده در این نهاد مقدس هستند.
وی با اشاره به وظایف پنج رکن دستاندرکار در تدوین سند راهبری مسجد گفت: ما پرتوانتر از این پنج رکن سراغ نداریم که در بخش نرم افزاری و سخت افزاری بتوانند مسجدی که لیاقت و شایستگی امام زمان (عج) را داشته باشد را ساماندهی کنند و آن کسی که در میدان این سند را محقق میکند علما و ائمه جمعه و امامان جماعت هستند.
سند استقرار راهبری مسجد ۵۱ شهرستان و ۵۱ میلیون نفر را تحت پوشش قرار میدهد
همچنین در این مراسم حجت الاسلام نوری -دبیر قرارگاه ملی مسجد- بیان کرد: اهمیت موضوع مسجد به اندازه اهمیت تاریخ اسلام و انقلاب است. دین، دیانت و شریعت و رسالت نبی مکرم اسلام بر پایه مسجد بوده و حرکت اولیا در طول تاریخ در مسیر تمدنی خود و انقلاب اسلامی برخاسته از مسجد بوده است. تمرکز و مأموریت در خدمتگزاری به مسجد و خادم مسجد شدن توفیقی است که برکات بیشماری دارد. بعد از چهار دهه از انقلاب اسلامی با تمام زحماتی که مسئولین در سازمانها و نهادها در امر مسجد داشتهاند آنچه که باید اتفاق بیفتد چندان راضی کننده نیست.
دبیر قرارگاه ملی مسجد با اشاره به تدوین سند استقرار راهبری مسجد گفت: همت دو ساله پنج رکن “شورای سیاستگذاری ائمه جمعه”، “سازمان تبلیغات اسلامی”، “سازمان اوقاف و امور خیریه”، “سازمان بسیج مستضعفین” و “مرکز مدیریت حوزههای علمیه” به امضای سندی رسید که سازوکار راهبری مساجد در کشور را مشخص و معین کرد.
وی با بیان اینکه این سند نوعی نخ تسبیح است که نباید بایگانی و بلکه باید عملیاتی شود، اظهار کرد: جغرافیای کار سند استقرار راهبری مسجد شهرستانها هستند که ۵۱ شهرستان، ۵۰ هزار مسجد و جمعیتی بالغ بر ۵۱ میلیون نفر را تحت پوشش قرار خواهد داد.
انتهای پیام