فرهنگی و هنری > فرهنگ حماسه

دیدار امیر گلفام با خانواده شهید «عبدالملکی»+ تصاویر



تهران فرهنگی: امیر سرتیپ ابراهیم گلفام، جانشین معاونت فرهنگی و جنگ نرم ستاد کل نیروهای مسلح به همراه رئیس مرکز ارتباطات، رسانه و تبلیغات دفاعی با خانواده شهید «محمدباقر عبدالملکی» دیدار کرد.

در این دیدار امیر «ابراهیم گلفام» ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا بر نقش ویژه همسران شهدا تاکید کردند و جمله رهبر معظم انقلاب را بازگو کردند که نقش خانواده‌های شهدا را در مجاهدت‌های شهیدان، نقشی کلیدی می‌دانند.

در این دیدار همسر و فرزند شهید عبدالملکی به بیان خاطرات و شرح زندگی و خصوصیات اخلاقی شهید پرداختند.

بنابر این گزارش، «محمدباقر عبدالملکی» اول تیر سال ۱۳۳۵ در روستای کنجوران سفلی در خانواده‌ای مذهبی و متدین، دلبسته به خاندان نبوت و ائمه معصومین (ع) و دلباخته به اسلام عزیز و مقید به فرائض الهی و دارای دفتر سالیانه وجوهات پا به عرصه دنیا نهاد و در این روستا تا کلاس پنجم ابتدایی مشغول تحصیل بود که به علت نبود امکانات درسی برای کمک به پدر خود به کار کشاورزی مشغول شد.

وی از نظر اخلاقی برای تمام افراد خانواده الگو بود و دوستان و آشنایان را در جهت مسائل مذهبی ارشاد می‌کرد. هیچگاه کسی را ناراحت نمی‌کرد و از دست کسی ناراحت نمی‌شد؛ در کارهای خیر جلوتر از همه کار را شروع می‌کرد و در جریان انقلاب اسلامی در کلیه تظاهرات‌ و راهپیمایی‌ها شرکت داشت.

در دوران انقلاب با رژیم طاغوت مخالفت بسیاری می‌کرد و همیشه با توجه به امر امام کار می‌کرد. از فعالیت‌های پیش از انقلاب او، حضور در مساجد و مراسم عزاداری را می‌توان نام برد. همیشه دوستان را به همکاری با ارگان‌های اسلامی دعوت می‌کرد و هر گونه توطئه را از ضد انقلاب سلب و حتی اهانت به امام را اهانت به امام زمان (عج) تلقی می‌کرد.

عد از پیروزی انقلاب اسلامی در تشکیل مجلس قرائت قرآن روستای کنجوران کوشید. او بسیار مهربان بود و از کودکی به نماز و روزه علاقه زیادی داشت. شهید محمدباقر عبدالملکی در سال ۱۳۵۶ به خدمت سربازی اعزام شد و بعد از آن پدر و مادرش مقدمات ازدواج را برایش فراهم کردند و در سال ۱۳۵۷ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و دو دختر شد؛ وی دوباره بعد از سربازی به کار کشاورزی پرداخت و بعد از چندی، چون مقتضی ۱۳۵۶ بود به مدت ۶ ماه به جبهه دزفول رفت و در پل کرخه مشغول خدمت شد.

در جنگ‌های چریکی همراه یاران شهید چمران نقش مهمی در جنگ تحمیلی داشت و اوایل جنگ به مدت سه ماه در پادگان ابوذر به عنوان خدمت در بسیج شرکت کرد و پس از اتمام ماموریت به خانه برگشت. مدتی در خانه بود دوباره به مدت سه ماه در بسیج داوطلب و در جبهه غرب مشغول دفاع شد و بعد از اتمام ماموریت به خانه برگشت اما دلش طاقت نیاورد و به امام حسین (ع) بیش از حد عشق می‌ورزید برای خدمت به اسلام عضو نیروی رسمی سپاه پاسداران شد.

همان اوایل عضویت در سپاه به عنوان مسئول گروهان عازم به جبهه خونین کردستان رفت و با منافقان و دمکرات‌ها مشغول نبرد شد. وقتی به مرخصی می‌آمد همه‌اش از کمک امدادهای غیبی به رزمندگان و شجاعت و دلیری رزمندگان صحبت می‌کرد. دوباره پس از اتمام ماموریت به سپاه برگشت و به امر مسئولین سپاه منطقه برای فراگیری آموزش نظامی جهت فرماندهی آموزش نظامی به ایلام اعزام شد و چند ماهی آموزش دید و به سپاه کنگاور برگشت و در سپاه وی را به عنوان مسئول آموزش نظامی بسیج شهرستان کنگاور انتخاب کردند.

عملیات والفجر ۸ شروع شد به عنوان مسئول گردان ادوات تیپ انصار الحسین (ع) همدان در عملیات شرکت کرد. محمدباقر عبدالملکی شب نهم اردیبهشت ماه ۱۳۶۵ ساعت ۵ عصر در بیمارستان گلستان اهواز بر اثر عوارض ناشی از آن به شهادت رسید. مزار وی در زادگاهش قرار دارد. برادرش نوروزعلی نیز شهید شده است. به معشوق و معبود خویش رسید.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا