استان ها > قم

دوره توحید ناب موسسه بین‌المللی آوای توحید ویژه نخبگان غیرایرانی آغاز به کار کرد



مراسم افتتاحیه دوره تشکیلاتی معرفتی توحید ناب ویژه نخبگان غیرایرانی به همت مؤسسه علمی تربیتی آوای توحید و باهمکاری معاونت بین‌الملل حوزه‌های علمیه و جامعة المصطفی (ص) برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا حیدری مدیر مؤسسه آوای توحید در این مراسم گفت: تربیت نیروی نخبه و توانمند در حوزه معارف ناب توحیدی و همچنین تولید محتواهای فاخر با رویکرد تبلیغ بین‌الملل با تاکید بر ایجاد شبکه جهانی و ارتباط مستمر با سر شبکه‌ها و اجرای عملیات‌های مشترک جزء رسالت‌های ذاتی مؤسسه علمی تربیتی آوای توحید است، بر همین اساس نهضت توحید ناب ذیل مؤسسه بین‌المللی آوای توحید، معاونت بین الملل حوزه‌های علمیه کشور و با مشارکت سازمان مرکزی جامعه المصطفی و تشکل‌های آن سازمان تشکیل شد.

وی ادامه داد: این طرح ویژه طلاب نخبه المصطفی با هدف تربیت کنشگر علمی، تربیتی، فرهنگی و اجتماعی است که علاوه بر توانمندسازی در موضوع مذکور به صورت شبکه‌ای در مناطق هدف خود ایفای نقش می‌کنند.

حیدری هدف نهایی از اجرای این طرح را ایجاد شبکه و جبهه بین‌المللی در سراسر جهان دانست و گفت: نشر و ترویج توحید ناب، رسالت این مجموعه است.

وی با اشاره به دیگر اهداف این طرح گفت: تربیت نیروی نخبه بین‌المللی، تولید محتوای فاخر در دو قالب کوتاه مدت و بلند مدت به صورت چند زبانه، و آموزش سبک زندگی و معنویت و اخلاق ویژه نخبگان ایرانیان مقیم خارج از اهداف این طرح است.

حیدری در ادامه چشم انداز این طرح را آموزش، توانمند سازی و تربیت ۱۰۰ نخبه به مدت ۳ سال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ نفر از بیش از ۳۰ ملیت در این دوره شرکت کرده‌اند.

آیت الله رمضانی نیز در این مراسم ضمن خیر مقدم به دانشجویان و طلابی که از سراسر جهان در پی علوم اسلامی و معارف الهی در ام القری اسلام توفیق حضور پیدا کرده‌اند با بیان اینکه میان علوم اسلامی، علم عرفان چه در بعد عرفان نظری و چه در بعد عرفان عملی جزء مهم‌ترین علوم است، گفت: به طور کلی علوم انسانی در مقایسه با سایر علوم از ارزش خاصی برخوردار است.

وی با بیان اینکه عرفان چه در فضای عرفان نظری و چه در فضای عرفان عملی به هویت انسان مربوط می‌شود و به انسان هویت می‌دهد، افزود: اگر کسی به معرفت واقعی و حقیقی نسبت به خدای تبارک و تعالی دست نیافته و عارف نشده باشد یک موجود بی هدف و ابتر و ناقص خواهد بود این عرفان است که به معنی واقعی کلمه به ما هویت می بخشد.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا