هنر اصفهان به فجر میرسد؛ آثار برترجشنواره تئاتر استان معرفی شدند
به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی سیدین نیا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان، در مراسم اختتامیه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان اصفهان که شامگاه چهارشنبه بیست و سوم آبانماه در سالن همایشهای سیتی سنتر برگزار شد، با اشاره به تأثیرگذاری هنر در هدایت جامعه گفت: هنر نقش مهمی در تمدن سازی و هدایتگری جامعه دارد و هنرمندان باید در مسائل اجتماعی و فرهنگی به شکل جدیتری ورود کنند.
وی افزود: تئاتر یکی از هنرهایی است که میتواند در انتقال مفاهیم و تأثیرگذاری اجتماعی، نقش بسیار پررنگی ایفا کند. هنر نمایشی، به ویژه تئاتر، قادر است در بسیاری از زمینهها حتی از سینما نیز پیشی بگیرد و مفاهیم عمیقتر و ماندگارتری را به مخاطب منتقل کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به تعزیه به عنوان یک هنر نمایشی مذهبی که در طول تاریخ نقش ویژهای در تبیین مسائل دینی و مذهبی ایفا کرده است، گفت: هنر نمایشی مانند تئاتر میتواند پاسخگوی بسیاری از مسائل اجتماعی، فرهنگی و حتی دینی باشد که شاید در برخی مواقع عقل و دانشگاهها قادر به پاسخگویی به آنها نباشند.
وی در ادامه با اشاره به روند آغاز جشنوارههای آینده عنوان کرد: به پایان رسیدن جشنواره سی و ششم تئاتر استان اصفهان به معنی آغاز فعالیتها و برنامههای جشنواره سی و هفتم است. این جشنواره به خوبی نشان داد که اصفهان میتواند میزبان هنرهای نمایشی برجسته باشد.
سیدین نیا در پایان با تقدیر از تلاش هنرمندان اصفهانی اظهار کرد: این جشنواره نقطه عطفی در معرفی آثار نمایشی استان به کشور بود و امیدواریم نمایشهای منتخب در جشنواره فجر به خوبی بدرخشند.
در ادامه مراسم، نمایشهای برگزیده این جشنواره که به جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند، معرفی گردیدند. در بخش خیابانی، نمایشهای «جیمی جامپ» اثر سید پویا امامی از اصفهان، «معرکه سنگ پاخوانی ابوالمشاغل» اثر مصطفی جعفری خوزانی از خمینیشهر و «عصر حجار» اثر حسین رفیعی از خمینیشهر به جشنواره فجر معرفی شدند.
در بخش صحنهای نیز آثار «قصه ظهر جمعه» اثر میلاد معینی از نجفآباد و «بدن، مرگ و بیماری در قصههای جدید» اثر رامین علیزاده از گلپایگان به این جشنواره معرفی گردیدند.