لانه جاسوسی آمریکا، میزبان سفیران مقاومت میشود
به گزارش ایسنا، حجتالاسلام میرحامد تقدیری رئیس بنیاد ملی نوجوان اعلام کرد: اولین گردهمایی مدارس فعال در رزمایش «سفارتخانه مقاومت» پنجشنبه یک آذرماه در لانه جاسوسی آمریکا برگزار میشود. قرار است این گردهمایی، از صبح تا اذان ظهر در سفارت سابق آمریکا و بعد از ظهر در بهشت زهرا میزبان دانشآموزان فعال در سفارتخانه مقاومت ۱۰۰ مدرسه فعال در سطح کشور باشد. این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و تربیتی برگزار خواهد شد؛ نوجوانان فعال در این رزمایش نیز روایتهای خود از عملکرد مدارسشان در این رویداد ملی فرهنگی را روایت خواهند کرد.
وی تصریح کرد: طرح «سفارتخانه مقاومت» اتفاقی نو در مدارس دولتی است که تا کنون نزدیک به ۷۰۰ مدرسه به این جمع پیوستهاند. مدارس در این طرح با راه اندازی پویشهایی میان دانشآموزان، کادر مدرسه، مدیران مدارس و خانوادهها سعی میکنند جهاد تبیین را در موضوع مقاومت پیش ببرند. یکی از ظرفیتهای مهمی که در عرصه مقاومت باید به آن توجه کنیم، مدارس هستند. به خصوص در مدارس دولتی هم از نظر وسعت مکانی ظرفیت اجتماع دانشآموزان و نوجوانان وجود دارد و هم گروههای متعددی از جمله دانشآموز، معلم، خانواده و همه اقشار به آن متصل هستند. به همین دلیل تصمیم گرفتیم سفارتخانه مقاومت را با محوریت مدارس راه اندازی کنیم.
حجتالاسلام تقدیری درباره ادامه مسیر رزمایش «سفارتخانه مقاومت» در مدارس بیان کرد: در گام بعد افزایش تعداد مدارس و تقویت ارتباط با مدارس دولتی تا سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در دی ماه و در گام سوم هم این مسیر تا ۲۲ بهمن ادامه مییابد. در گامهای بعدی مساجد، محلات، هیئات و سایر عرصههایی که میزبان نوجوانان هستند به این گروه میپیوندند؛ عرصههایی که قابلیت این را دارند که هر کدام به یک «سفارتخانه مقاومت» تبدیل شوند.
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب درباره ضرورت برقراری ارتباط میان نوجوانهای ایرانی با نوجوانهای سایر کشورها برای تبیین موضوع مقاومت گفت: شعار «سفارتخانه مقاومت» هر مدرسه یک سفارتخانه و هر دانشآموز، معلم و مدیر یک سفیر است. این شعار در راستای توصیه رهبر انقلاب گام برمیدارد و در تلاش است تا جهاد تبیین را در سطح منطقه، فرامنطقه و جهان گسترش دهد.
رئیس بنیاد ملی نوجوان از برگزاری کلاسها، جلسهها و ارائه محتواهای تبیینی برای تقویت سفارتخانههای مقاومت در مدارس خبر داد و افزود: در مدارس ما ظرفیتی وجود دارد که به خوبی میتوانند پذیرنده و اجرا کننده رویکرد جهانیسازی مقاومت و جهاد تبیین باشند که در این سالها این ظرفیت کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
انتهای پیام