فرهنگ و ادب > صنایع فرهنگی

سبد انتخابی اسباب‌بازی مردم کوچک‌تر شده است


منا عمادی مدیر کمیسیون نمایشگاه انجمن اسباب بازی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جزئیات نهمین نمایشگاه اسباب بازی گفت: در این دوره از نمایشگاه بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ کالای ایرانی عرضه می‌شود. تفاوت این دوره با دوره‌های گذشته این است که شاهد تنوع بالایی در کالاها هستیم. همچنین چیدمان قفسه ها و غرفه ها براساس گروه و رسته مشخص است که شامل گروه‌های فکری، بازی‌های رومیزی، بازی‌های آموزشی، بازی‌های ساختنی، بازی‌های حرکتی و زیرمجموعه اسباب بازی می‌شود.

وی افزود: در دوره‌های گذشته جشنواره اسباب بازی تنها شامل بخش فروشگاه می‌شد اما امسال بخش ترویجی را به آن اضافه کردیم که در یک سالن ۷۰۰ متری به ترویج بازی می‌پردازد. همچنین در نگارخانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بخش نمایشگاه عروسک‌های اقوام ایرانی داریم که این عروسک‌ها با لباس‌های بومی و محلی به نمایش گذاشته شده است.

مدیر کمیسیون نمایشگاه انجمن اسباب بازی در ادامه با اشاره به بازی‌های رومیزی ویژه خردسالان گفت: می‌توانیم کودک چهارساله را با بازی‌های رومیزی سرگرم کنیم اما ساختار آن بازی باید متفاوت باشد. یعنی با به کارگیری اعضای بدن همچون دست و چشم، باعث تحرکش شود. امروز شاهد هستیم که بازی‌هایی همچون «لی لی» و «منچ» به شکلی متفاوت و در قالب پارچه، فوم به صورت کوچک یا بزرگ تولید شده است. حتی تولید این بازی‌ها به گونه‌ای بوده که گروه سنی کوچک هم می‌توانند از آن استفاده کنند.

سبد انتخابی اسباب‌بازی مردم کوچک‌تر شده است

عمادی گفت: آینده اسباب بازی کشور بستگی به اقتصاد کشور دارد. اگر اقتصادمان پیشرفت داشته باشد و موانعی که بر سر راه تولیدکنندگان است، مرتفع شود و تولیدکنندگان بتوانند به مواد اولیه دسترسی داشته باشند، شاهد پیشرفت های خوبی در مسیر تولیدکنندگان خواهیم بود. تولیدکنندگان سالانه کالاهای جدیدی را ارائه می کنند و افرادی هم به تازگی وارد این مسیر تولید اسباب بازی می‌شوند. اگر موانعی سر راه شان نباشد، آنها می‌توانند با قدرت در این مسیر ادامه دهند. اقتصاد کشور صد در صد در قیمت‌های اسباب بازی تأثیرمی گذارد. تولیدکننده اسباب بازی تقریبا به همه صنایع همچون پلاستیک، کاغذ، چوب، چسب وابسته است و همه موارد به تأمین مواد اولیه مربوط می‌شود.

سبد انتخابی اسباب‌بازی مردم کوچک‌تر شده است

وی با اشاره به قیمت‌های اسباب بازی عرضه شده در نهمین نمایشگاه اسباب بازی گفت: یک ماه قبل از برگزاری نمایشگاه از تولیدکنندگان درخواست کردیم تا نگاه مردمی به قیمت ها داشته باشند و با ما همکاری کنند. از آنجا که در یک بازده یک ماهه شاهد تغییرات شدیدی بودیم، تولیدکنندگان همه تلاش شان را داشتند تا قیمت منصفانه ای روی کالاهای شان داشته باشند و قیمت‌ها را افزایش ندهند.

مدیر اجرایی نهمین نمایشگاه اسباب بازی در پایان گفت: همزمان با برگزاری نمایشگاه موضوع نظرسنجی از بازدیدکنندگان را داریم. نظرسنجی نشان می دهد که مردم راضی هستند و بیشترین رضایت شان از تنوع کالا و قفسه بندی اسباب بازی هاست. اما آنچه که در خروجی ها شاهد هستیم، کوچک شدن سبدهای انتخابی مردم است. در دوره های گذشته شاهد بودیم که چرخ های دستی کاملا پر می‌شد اما در این دوره شاهد هستیم که به نصف رسیده است. شرایط اقتصادی سبب شده است تا خانواده‌ها بودجه کمتری را به خرید اسباب بازی اختصاص دهند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا