رویکرد «ایران مقتدر» را دنبال کردیم/پخش مستندهای خاندان پهلوی با صدای واقعی
تهران فرهنگی: هادی البرزی، دبیر کمیته رسانه ملی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی و مدیرکل اخبار داخلی خبرگزاری صداوسیما این خبر را اعلام کرد و با اشاره به برنامهریزیهای صداوسیما برای پوشش دهه فجر از دو ماه گذشته تأکید کرد: در شرایطی که رسانههای معاند در تلاش برای القای گزاره “ایران ضعیف” بودند، ما رویکرد “ایران مقتدر” را دنبال کردیم و در این راستا، ۵۰ دستاورد “ترین” انقلاب اسلامی را احصا کردیم که این تعداد، در صورت پرداختن کامل، به بیش از ۲۰۰ دستاورد افزایش مییافت. این دستاوردها از طریق آنتن زنده رسانه ملی بهطور روزانه پخش میشوند.
دبیر کمیته رسانه ملی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی با تأکید بر اقدامات صداوسیما در مقابله با تطهیر رژیم پهلوی توسط رسانههای معاند، اظهار کرد: ما با استفاده از آرشیوهای ارزشمند رسانه ملی، مجموعه مستندهای ۱۰ قسمتی را بدون نریشن و با صدای واقعی آن دوران تهیه کردهایم که خروج شاه و تحولات پس از آن را به صورت مستند به نمایش میگذارد.
وی در ادامه به اقدامات صداوسیما در راستای امیدآفرینی اشاره کرد و گفت: برنامههای بسیاری در سند توسعه هفتم کشور پیشبینی شده که متعلق به آیندهای روشن است. ما بر این طرحها تمرکز کرده و به معرفی آنها پرداختهایم تا تصویر روشنی از آینده را به مردم ارائه دهیم.
البرزی توضیح داد: از زمان واگذاری مسئولیت کمیته رسانه ملی، این کمیته با برگزاری جلسات تخصصی متعدد با سایر بخش های رسانه ملی و یک جلسه ویژه با حضور رئیس ستاد مرکزی دهه فجر، تلاش کرده است تا هماهنگی و انسجام لازم در حوزه رسانهای را فراهم سازد. این جلسات، ضمن بررسی راهبردهای رسانهای، زمینه را برای برنامهریزی دقیقتر جهت پوشش گستردهتر دستاوردهای انقلاب اسلامی و دعوت عمومی به حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن فراهم کرده است.
او با اشاره به حضور گسترده خبرنگاران صداوسیما در شهرهای مختلف کشور هم گفت: رسانه ملی تلاش کرده تا با مشارکت مردم، روایت انقلاب را از زبان خود آنها بازگو کند. میکروفون صداوسیما در اختیار مردم قرار گرفته تا خاطرات و نظراتشان درباره انقلاب اسلامی را بیان کنند.
تلاش میکنیم روایتگری انقلاب تنها به ۲۲ بهمن ختم نشود
وی درباره راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز خاطرنشان کرد: این مراسم در سه بخش فراخوان، پویش و خوانش برنامهریزی شده است. در بخش فراخوان، تمرکز بر دعوت عمومی مردم به حضور در راهپیمایی است. در بخش پویش، خبرنگاران رسانه ملی در میان مردم حاضر میشوند و حضور آنان را ثبت و منعکس میکنند. در بخش خوانش نیز، تلاش شده تا روایتگری انقلاب تنها به ۲۲ بهمن ختم نشود، بلکه این روند تا پایان اعیاد شعبانیه ادامه یابد.
مدیرکل اخبار داخلی خبرگزاری صداوسیما با اشاره به برنامهریزی ویژه صداوسیما برای انعکاس نقش زنان در پیروزی انقلاب بیان کرد: در اخبار ۲۲ رسانه ملی، هر شب گزارشی درباره نقش بانوان در انقلاب پخش میشود. علاوه بر این یکی از اولویتهای ما ثبت و ضبط خاطرات مردمی از انقلاب است که در قالب گزارشهای مستند در حال جمعآوری و انتشار است.
وی در پایان از اقدامات گسترده معاونت فضای مجازی صداوسیما خبر داد و گفت: پویشهای متعددی همچون پویش پرچم راهاندازی شده است که هدف آن، جذب نسل جوان به آرمانهای انقلاب اسلامی و ترغیب آنان به حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن است.
انتهای پیام