حراج نقاشی نیم میلیون دلاری
تهران فرهنگی: یک نقاشی آبرنگ کمیاب متعلق به «جی ام دبلیو ترنر» که اخیرا کشف شده است، ماه آینده در حراجی کریستیز نیویورک به مزایده گذاشته میشود و ممکن است ۵۰۰,۰۰۰ دلار به فروش برسد. این نقاشی آبرنگ از منظره مهآلود تالاب ونیزی درحالی به عنوان یکی از آثار «ترنر»، نقاش رمانتیک انگلیسی قرن نوزدهم شناسایی شد که قبلاً به اشتباه به «جان راسکین» منتقد هنری و هنرمند ویکتوریایی نسبت داده شده بود.
«آرتنت» نوشت، این کشف برای صاحب اثر غیرمنتظره بود، چراکه انتساب این نقاشی به هنرمندی معروفی چون «ترنر»، قیمت تابلو را حدود ۱۰ برابر افزایش داد. نقاشی «نمایی رو به ونیز یا نمای ونیز از تالاب»(۱۸۴۰) در جریان فروش آثار استادان قدیم نقاشی و نقاشیهای بریتانیا در حراجی کریستیز نیویورک که ۴ فوریه برگزار میشود با قیمت تخمینی ۳۰۰,۰۰۰ تا ۵۰۰,۰۰۰ دلار به مزایده گذاشته میشود.
هنگامی که صاحب تابلو عکسی از این اثر هنری را به سرویس ارزیابی آنلاین حراجی کریستیز ارسال کرد، بلافاصله توجه یکی از متخصصان طراحی و آبرنگ بریتانیایی این مجموعه را جلب کرد.
متخصصان پس از بررسی این نقاشی آبرنگ دریافتند که نوع آن با سایر نماهایی که «ترنر» از ونیز به تصویر کشیده است، مطابقت دارد.
برخی از آبرنگهای «ترنر» به قیمت بیش از یک میلیون دلار فروخته شدهاند، اگرچه برخی دیگر به مبالغ کمتری به فروش رسیدهاند. سال گذشته، یکی دیگر از آبرنگهای گمشده او دوباره کشف شد. یک خریدار ناشناس حدود ۳۰ سال قبل این نقاشی آبرنگ تصویرگر یک کلیسای قدیمی را به قیمت ۱۰۰ دلار در جریان فروش زیر قیمت اسباب و اثاثیههای عمارتی در انگلستان خریده بود. «ترنر» این نقاشی آبرنگ تصویرگر نمایی از کلیسای «سن دیوید» در «پمبروکشر» را در سن ۲۰سالگی و در جریان سفرش به «ولز» خلق کرد. این نقاشی در نهایت به قیمت ۳۷,۰۰۰ پوند فروخته شد.
«ترنر» که یک نقاش رمانتیک بریتانیایی بود، به عنوان یکی از پیشگامان هنر مدرن شناخته میشود. او که هنر را با نقاشیهای سنتی نئوکلاسیک آغاز کرده بود، سبک رئالیسم را پیش گرفت که در آن زمان شناخته نشده بود. او با هزاران نقاشی رنگ روغن و آبرنگ نحوه بهکارگیری رنگ، نور و ضربات قلمو را تجربه کرد. این نقاش همچنین تابلوهای نقاشی رنگ روغن را در فضای آزاد خلق میکرد، روشی که بعدها امپرسیونیستها را نیز تحت تاثیر قرار داد. از جمله مشهورترین آثار هنری او به «باران، بخار و سرعت»(۱۸۴۴) میتوان اشاره کرد.
انتهای پیام