فرهنگی و هنری > دین و اندیشه

اصول و روش‌های حفظ قرآن کریم به سبک ایرانی در اندونزی ترویج شد



تهران فرهنگی: محمدرضا ابراهیمی- رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی- در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی، گفت: طرح حفظ قرآن کریم با روش و سبک ایرانی با هدف فراگیر شدن فرهنگ و عمل به آموزه‌های قرآنی و افزایش تعداد حافظان کلام وحی، مهمترین راهبرد این طرح است. توجه به شیوه تعلیم در سیره و تذکر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نسبت به اهمیت حفظ قرآن کریم و کمبود جدی حافظان قرآن در جامعه اسلامی و حتی کشورهای اسلامی اهمیت توجه به این راهبرد را دو چندان کرده است.

مرضیه ابوالحسنی- مدرس و حافظ قرآن کریم- درجمع مربیان واساتید حفظ قرآن گفت: وقتی جایگاه و قدر و منزلت حفظ قرآن کریم  برای اشخاص روشن باشد، قطعاً عزم انسان‌ها برای حفظ قرآن محکم‌تر است. پس اولین موردی که باید برای قرآن آموزان تبیین شود، انگیزه حافظ شدن است.

وی بیان کرد: در کشورهای مختلف، روش حفظ قرآن کریم کمی متفاوت است، بعضی از کشورها از طریق کتابت حفظ می‌کنند، یعنی از حس لامسه کمک می‌گیرند. بعضی از کشورها به صورت سماعی یعنی از حس شنوایی استفاده می‌کنند. به تازگی روشی ابداع شده است به نام روش تصویری که از حس بینایی بیشتر استفاده می‌شود و البته وقتی از تمام حواس برای حفظ قرآن استفاده کنیم، قطعاً نتیجه بهتری خواهیم گرفت. این روشی است که در ایران مرسوم است و هزاران نفر از این طریق موفق به حفظ قرآن شده‌اند.  کتاب روش و سبک حفظ قرآن کریم با بهره‌مندی از تجربیات اساتید ایرانی به زبان اندونزیایی به زودی ترجمه و در اختیار مدرسان و مؤسسات حفظ قرآن کریم قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام 



منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا